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Bread, french, country style, from bakery : Nutriments
Composition de bread, french, country style, from bakery pour 100g :Eau
Water | 30,70 g |
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Minéraux
Iodide | 40,00 µg |
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Valeur énergétique
263 calories pour 100g :
Protids | 8,89 g |
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Protein, crude, N x 6.25 | 9,75 g |
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Valeur énergétique
263 calories pour 100g :
Glucids | 53,80 g |
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Valeur énergétique
263 calories pour 100g :
Lipids | 1,35 g |
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FA saturated | 0,14 g |
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FA monounsatured | 0,48 g |
FA polyunsatured | 0,67 g |
FA 8:0, caprylic | 0,00 g |
FA 10:0, capric | 0,00 g |
FA 12:0, lauric | 0,00 g |
FA 14:0 , myristic | 0,00 g |
FA 16:0, palmitic | 0,11 g |
FA 18:0, stearic | 0,02 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 0,13 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 0,44 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,03 g |
Beta-carotene | 0,00 µg |
Vitamines
Vitamin E | 0,29 mg |
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Vitamin C | 0,00 mg |
Vitamin B1 | 0,08 mg |
Vitamin B2 | 0,04 mg |
B3 vitamin | 0,97 mg |
B5 vitamin | 0,40 mg |
Vitamin B6 | 0,12 mg |
Vitamin B12 | 0,14 µg |
B9 vitamin | 21,90 µg |
Cholesterol | 0,37 mg |
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