Sausage (average) > Meat products ,
Sausage (average) : Nutriments
Composition de sausage (average) pour 100g :Eau
Water | 53,10 g |
---|
Minéraux
Iodide | 4,93 µg |
---|
Valeur énergétique
307 calories pour 100g :
Protids | 15,50 g |
---|
Protein, crude, N x 6.25 | 15,50 g |
---|
Valeur énergétique
307 calories pour 100g :
Glucids | 3,33 g |
---|
Valeur énergétique
307 calories pour 100g :
Lipids | 25,70 g |
---|
FA saturated | 9,23 g |
---|---|
FA monounsatured | 11,10 g |
FA polyunsatured | 3,05 g |
FA 4:0, butyric | 0,00 g |
FA 6:0, caproic | 0,00 g |
FA 8:0, caprylic | 0,01 g |
FA 10:0, capric | 0,02 g |
FA 12:0, lauric | 0,02 g |
FA 14:0 , myristic | 0,34 g |
FA 16:0, palmitic | 5,66 g |
FA 18:0, stearic | 3,00 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 8,69 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 2,43 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,20 g |
FA 20:4 5c,8c,11c,14c (n-6), arachidonic | 0,03 g |
FA 20:5 5c,8c,11c,14c,17c (n-3), EPA | 0,00 g |
FA 22:6 4c,7c,10c,13c,16c,19c (n-3), DHA | 0,01 g |
Retinol | 2,02 µg |
Beta-carotene | 2,17 µg |
Vitamines
Vitamin D | 0,18 µg |
---|---|
Vitamin E | 0,26 mg |
Vitamin C | 5,14 mg |
Vitamin B1 | 0,19 mg |
Vitamin B2 | 0,14 mg |
B3 vitamin | 1,96 mg |
B5 vitamin | 0,08 mg |
Vitamin B6 | 0,08 mg |
Vitamin B12 | 0,40 µg |
B9 vitamin | 3,38 µg |
Cholesterol | 50,90 mg |
---|