Salami > Meat products ,
Salami : Nutriments
Composition de salami pour 100g :Eau
Water | 31,60 g |
---|
Minéraux
Iodide | 15,40 µg |
---|
Valeur énergétique
482 calories pour 100g :
Protids | 18,10 g |
---|
Protein, crude, N x 6.25 | 18,10 g |
---|
Valeur énergétique
482 calories pour 100g :
Glucids | 1,23 g |
---|
Sugars | 1,23 g |
---|
Valeur énergétique
482 calories pour 100g :
Lipids | 45,00 g |
---|
FA saturated | 16,90 g |
---|---|
FA monounsatured | 20,50 g |
FA polyunsatured | 5,82 g |
FA 10:0, capric | 0,04 g |
FA 12:0, lauric | 0,04 g |
FA 14:0 , myristic | 0,61 g |
FA 16:0, palmitic | 10,60 g |
FA 18:0, stearic | 5,64 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 18,80 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 3,75 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,42 g |
Retinol | 3,00 µg |
Vitamines
Vitamin D | 0,98 µg |
---|---|
Vitamin E | 0,32 mg |
Vitamin C | 5,67 mg |
Vitamin B1 | 0,21 mg |
Vitamin B2 | 0,20 mg |
B3 vitamin | 3,08 mg |
B5 vitamin | 0,89 mg |
Vitamin B6 | 0,18 mg |
Vitamin B12 | 2,02 µg |
B9 vitamin | 3,63 µg |
Cholesterol | 82,70 mg |
---|