Montbeliard sausage > Meat products ,
Montbeliard sausage : Nutriments
Composition de montbeliard sausage pour 100g :Eau
Water | 50,50 g |
---|
Minéraux
Iodide | 29,70 µg |
---|
Valeur énergétique
325 calories pour 100g :
Protids | 15,70 g |
---|
Protein, crude, N x 6.25 | 15,70 g |
---|
Valeur énergétique
325 calories pour 100g :
FA saturated | 11,50 g |
---|---|
FA monounsatured | 11,10 g |
FA polyunsatured | 3,58 g |
FA 10:0, capric | 0,00 g |
FA 12:0, lauric | 0,03 g |
FA 14:0 , myristic | 0,39 g |
FA 16:0, palmitic | 7,01 g |
FA 18:0, stearic | 2,24 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 11,10 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 2,77 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,28 g |
Retinol | 6,50 µg |
Vitamines
Vitamin D | 0,00 µg |
---|---|
Vitamin E | 0,34 mg |
Vitamin C | 0,00 mg |
Vitamin B1 | 0,53 mg |
Vitamin B2 | 0,18 mg |
B3 vitamin | 5,28 mg |
B5 vitamin | 0,74 mg |
Vitamin B6 | 0,34 mg |
Vitamin B12 | 0,63 µg |
B9 vitamin | 28,50 µg |
Cholesterol | 78,00 mg |
---|