Lamb shoulder, roasted > Meats
Lamb shoulder, roasted : Nutriments
Composition de lamb shoulder, roasted pour 100g :Eau
Water | 53,70 g |
---|
Minéraux
Iodide | 8,60 µg |
---|
Valeur énergétique
287 calories pour 100g :
Protids | 30,50 g |
---|
Protein, crude, N x 6.25 | 30,50 g |
---|
Valeur énergétique
287 calories pour 100g :
FA saturated | 9,43 g |
---|---|
FA monounsatured | 6,53 g |
FA polyunsatured | 1,59 g |
FA 12:0, lauric | 0,08 g |
FA 14:0 , myristic | 0,97 g |
FA 16:0, palmitic | 4,41 g |
FA 18:0, stearic | 3,56 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 6,53 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 0,46 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,24 g |
Retinol | 7,50 µg |
Vitamines
Vitamin D | 0,00 µg |
---|---|
Vitamin E | 0,09 mg |
Vitamin C | 6,90 mg |
Vitamin B1 | 0,06 mg |
Vitamin B2 | 0,30 mg |
B3 vitamin | 7,20 mg |
B5 vitamin | 0,30 mg |
Vitamin B6 | 0,21 mg |
Vitamin B12 | 2,72 µg |
B9 vitamin | 24,20 µg |
Cholesterol | 99,80 mg |
---|