Spice (average) > Seasonings and sauces , Herbes, épices et assaisonnements
Spice (average) : Nutriments
Composition de spice (average) pour 100g :Eau
Water | 9,93 g |
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Minéraux
Iodide | 0,71 µg |
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Valeur énergétique
271 calories pour 100g :
Protids | 12,00 g |
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Protein, crude, N x 6.25 | 12,00 g |
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Valeur énergétique
271 calories pour 100g :
Glucids | 37,10 g |
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Valeur énergétique
271 calories pour 100g :
Lipids | 8,32 g |
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FA saturated | 1,16 g |
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FA monounsatured | 4,49 g |
FA polyunsatured | 1,56 g |
FA 8:0, caprylic | 0,01 g |
FA 12:0, lauric | 0,03 g |
FA 14:0 , myristic | 0,02 g |
FA 16:0, palmitic | 0,35 g |
FA 18:0, stearic | 0,08 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 3,13 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 1,10 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,10 g |
Beta-carotene | 224,00 µg |
Vitamines
Vitamin E | 3,83 mg |
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Vitamin C | 4,84 mg |
Vitamin B1 | 0,20 mg |
Vitamin B2 | 0,26 mg |
B3 vitamin | 1,88 mg |
Vitamin B6 | 0,38 mg |
B9 vitamin | 10,30 µg |